5 verbazingwekkend goedkope vluchten vanuit Amsterdam voor 99 €

KLM biedt goedkope vluchten aan naar verschillende bestemmingen in Europa, vanaf slechts 99 € retour!

Dara Continenza - May. 20, 2015

KLM biedt goedkope vluchten aan naar verschillende bestemmingen in Europa, vanaf slechts 99 € retour! Hier zijn enkele van onze favoriete Europese steden waar u deze zomer bij KLM terecht kunt, van het zonnige Barcelona tot het koude Kopenhagen.

Hopper vliegtickets voorspelling app biedt directe waarschuwingen. Bespaar tot 40% op uw vlucht!

Vlieg van Amsterdam naar Barcelona voor 99 €

Catalaanse cultuur, bruisend nachtleven en de prachtige gotische wijk botsen in Barcelona. Maak deel uit van de menigte met deze goedkope KLM vluchten, vanaf slechts 99 € retour. Deze vluchten zijn rechtstreeks en duren slechts twee uur en 20 minuten!

Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen voor 99 €

Kopenhagen is een van Europa's oudste steden, maar het is nog steeds zeer modern, met z'n toffe gastronomische scène en de vele kunstmusea. Ontdek deze stad door het nemen van een goedkope KLM-vlucht, vanaf slechts 99 € retour.

Vlieg van Amsterdam naar Praag voor 99 €

Historisch en prachtig, mysterieus en beklijvend, Praag is een blijver. Ontdek de Joodse wijk, de Praagse Burcht en de andere culturele bezienswaardigheden die Praag te bieden heeft. Deze KLM vluchten kosten slechts 99 € en duren slechts een uur en veertig minuten!

Vlieg van Amsterdam naar Edinburgh voor 99 €

We houden van Edinburgh, niet alleen voor z'n dramatisch decor en de historische kastelen, maar ook voor z'n verrassende eten en drinken. Vind een gezellige pub na het vliegen op een van deze goedkope KLM vluchten naar Edinburgh, voor slechts 99 €.

Vlieg van Amsterdam baan Nice voor 99 €

Nice is de perfecte zomeruitstap, gelegen aan een mooie blauwe oceaan. Winkels, restaurants en wandelen op de kiezelstranden zijn verplicht in deze kosmopolitische stad. Vlieg met KLM vanaf slechts 99 € en u bent er in twee uur!

Wilt u de beste prijzen voor vluchten vinden? Bekijk de nieuwe mobiele app van Hopper en u kan tot 40% op uw vluchten besparen!

Get the Hopper app to find the best deals.
You could save up to 40% on your next flight!